Productnieuws

Grundfos home boosting - Voor perfecte waterdruk overal in huis

Een extra badkamer op zolder, een grote regendouche of meerdere tappunten buiten belasten de waterdruk behoorlijk. Hoe zorg je dan toch voor perfecte waterdruk overal in huis? Van klein tot groot, Grundfos kan de juiste oplossing bieden voor elke klus. Ontdek hier onze favoriete drukverhogers.

UPA: De kleine krachtpatser

Net wat meer waterdruk nodig in een appartement of kleine woning? De stille Grundfos UPA is een zeer compacte en toch krachtige drukverhoger. Deze kleine krachtpatser is geschikt voor warm water en koud water toepassingen en dankzij de hoog-rendement motor is een laag energieverbruik gegarandeerd.
Klik hier voor het assortiment

SCALA2: Dé alles-in-één drukverhogingspomp

Met de SCALA2 kan elk huishouden optimaal genieten van maximaal comfort in huis, want ook al staat de vaatwasser of wasmachine aan, de waterdruk onder de douche blijft stabiel. Spitsuur in huis? Geen probleem met de toerengeregelde SCALA2 drukverhoger, deze zet namelijk zelf een tandje bij wanneer nodig.

De SCALA2 is voorzien van een zeer stille watergekoelde motor. Met een geluidsniveau van 47 dB(A) bij normaal gebruik is de SCALA2 zelfs één van de stilste drukverhogers in zijn klasse.
Klik hier voor het assortiment

CMBE: De robuuste en duurzame alleskunner

Met de CMBE is constante druk gegarandeerd, terwijl de werkingskosten laag blijven door de hoogefficiënte motor. De robuuste constructie, industriële centrifugaalpomp en roestvrij stalen behuizing zorgen voor een jarenlange en storingsvrije werking van de installatie. Tel daarbij de stille werking en compacte afmetingen op van de CMBE en je hebt de ideale oplossing voor superieure huishoudelijke drukverhoging te pakken. De gewenste constante druk kan gemakkelijk worden ingesteld op het bedieningspaneel op de motor of via de Grundfos GO afstandsbediening.
Klik hier voor het assortiment

Voordelen Grundfos drukverhogers:

  • Perfecte waterdruk in huis
  • Hoog comfort met weinig geluid
  • Zeer eenvoudige installatie
  • Laag energieverbruik
  • Compact formaat voor installatie in krappe ruimtes

Download hier de handige selectiegids of ga voor meer informatie naar Grundfos.nl