Productnieuws

Grundfos SCALA2 voor perfecte waterdruk overal in huis

De Grundfos SCALA2 is dé alles-in-één drukverhogingspomp voor in huis. De SCALA2 maakt het mogelijk op elk moment van de dag een goede waterdruk te hebben, op elke kraan of tappunt. Met de SCALA2 drukverhoger komt er zelfs uit de grootste regendouche een harde waterstraal. Doet iemand anders in huis daarnaast de kraan aan? Geen nood, ook dan blijft de waterdruk even hoog.

De stille drukverhoger voor maximaal comfort
De SCALA2 compacte alles-in-één drukverhoger is voorzien van een watergekoelde motor die erg stil in gebruik in. Met een geluidsniveau van 47 dB(A) bij normaal gebruik is de SCALA2 zelfs één van de stilste drukverhogers in zijn klasse. Met minimale inspanning bereikt de SCALA2 van Grundfos maximaal comfort in huis.

De energiezuinige drukverhoger
Staan alle kranen in huis uit? Dan doet de SCALA2 bijna niets. Is het spitsuur in huis en gaan meerdere kranen tegelijk open? Dan zet de SCALA2 een tandje bij. De SCALA2 is toerengeregeld en past de capaciteit aan het gevraagde verbruik aan. Zo is de SCALA2 drukverhoger van Grundfos een stuk energiezuiniger dan een pomp die alleen aan of uit kan staan.

Snelle en eenvoudige installatie
De SCALA2 is een volledig geïntegreerde waterdrukverhogingspomp. De pomp, regelaar, terugslagklep, membraantank en sensor zijn in één compact apparaat verwerkt. Zo is de SCALA2 niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens snel en klaar voor gebruik.

Betere waterdruk voor het hele huis

Door het installeren van de SCALA2 op de plek waar de waterleiding het huis binnen komt, levert de drukverhoger een betere waterdruk voor het hele huis en niet slechts op één plek in huis. Met de SCALA2 kan elk huishouden optimaal genieten van comfort in huis, want ook met de vaatwasser en wasmachine aan zal het genieten zijn onder de regendouche.

Bekijk het assortiment