Productnieuws

HANSASTELA, elegant design met verfijnde details

Dankzij de talrijke modellen in de nieuwe HANSASTELA-serie is het mogelijk de volledige badkamer in dezelfde stijl te voorzien. Er zijn boven- en zijbediende mengkranen met één hendel en de handenvrije varianten. Maar ook aan muur gemonteerde en vrijstaande kranen en diverse opbouwelementen voor inbouwoplossingen, zowel voor douche en bad. Je kan dus spreken van een zeer complete serie.

Alle modellen hebben een modern ontwerp en er wordt steeds gebruik gemaakt van duurzame, kwaliteitsvolle materialen.

Betoverende waterfunctie

Niet alleen de kraan springt in het oog, maar ook de waterstroom. Sommige varianten zijn uitgerust met een brede beluchter die het water een prachtige diamantstructuur geeft. Ondanks de grote waterval is het debiet beperkt tot zes liter per minuut. De beluchter kan indien nodig eenvoudig worden verwijderd, gereinigd of vervangen.

Als alternatief zijn er ook modellen met een ronde kraanbeluchter verkrijgbaar.

De touchless kraan instelbaar naar wens met Bluetooth®

De touchless HANSASTELA zorgt voor optimale hygiëne en een grote duurzaamheid bij de wastafel. Dankzij nauwkeurige sensortechnologie stroomt het water alleen wanneer het werkelijk nodig is. Hierdoor kan de consumptie met wel vijftig procent worden verminderd.

Extra slim: de kraan kan via Bluetooth® volledig naar wens worden ingesteld met de gratis HANSA Connect App. Enkele van deze functies: sensorgevoeligheid, automatische spoeling,…

Bekijk hier het HANSASTELA assortiment.