Productnieuws

HÜPPE Doucheplateaus

De badkamer is vaak een oase van rust en ontspanning in ons huis en een belangrijk onderdeel van deze ruimte is de douche. Of je nu een nieuwe badkamer aan het ontwerpen bent of gewoon je bestaande douchevloer wilt upgraden, we hebben enkele mooie, nieuwe ontwikkelingen en tips voor je om de perfecte douchevloer te kiezen.

Materialen en Stijlen

Douchevloeren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, elk met zijn eigen unieke voordelen. Het materiaal van de HÜPPE doucheplateaus waarin natuurlijke materialen worden verwerkt zoals kwartszand en steenmeel bezit ook nog warmtevasthoudende eigenschappen en is bijzonder aangenaam voor de huid en prettig om op te lopen.

Antislip-oppervlakken

Veiligheid in de badkamer is essentieel. Al onze douchevloeren hebben een antislip-oppervlak om ongelukken te voorkomen. Er zijn verschillende patronen en materialen beschikbaar om de grip te verbeteren zonder in te leveren op stijl.

Inbouw- of Opbouwconstructie

Je kunt kiezen tussen inbouw- of opbouwconstructies voor je douchevloer. Inbouwconstructies bieden een naadloze uitstraling en zijn gemakkelijker schoon te maken, terwijl opbouwconstructies gemakkelijker te installeren zijn en aanpassingen vereenvoudigen. Zo is de plateauhoogte van de HÜPPE Easyflat slechts 30 mm, bijzonder geschikt voor gelijk in te bouwen met de vloer. Hierdoor is het onderhoudsvriendelijk alternatie voor klassieke tegels.

Douchedrainage-opties

Het kiezen van de juiste drain is belangrijk voor een goede afvoer van het water. In onze douchevloeren zit standaard een afvoerdiameter van 90mm. Zo zijn er verschillende maten afvoergarnituren met afvoerkappen alsook doucheplateau voetstukken.

Bij HÜPPE begrijpen we de waarde van een hoogwaardige douchevloer. Daarom bieden we verschillende producten aan op gebied van douchevloeren. Mis deze kans niet om elke badkamer te transformeren!

Bekijk het assortiment