Productnieuws

HÜPPE Select+ montage zonder boren

Verfijnd en toch praktisch? De Select+ Walk-In-oplossing is modulair en makkelijk aanpasbaar met haar slimme accessoires. En wanneer je leven verandert, groeit Select+ mee met je wensen. Dit betekent dat de douche de plek blijft waar je even tot rust kunt komen. Altijd.

Montage zonder boren

De badkameraccessoires van HÜPPE Select+ vormen de perfecte technische oplossing voor een optimale douchebeleving. De spiegel, Tablet, Haak en/of Drybox, worden aan het profiel bevestigd, zonder extra boringen in de tegels!  Ook voor de unieke Showerboard zijn geen boringen in het glas nodig, dit wordt via een nieuwe en gepatenteerd HÜPPE-klemtechniek aangebracht. Hüppe Select+ is getest volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Kleuren en glas

De HÜPPE select+ accessoires zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren zilvermat of in de trendkleuren Black of White Edition. De HÜPPE select+ frame is verkrijgbaar in 4 kleuren namelijk zilvermat, zilver hoogglans, Black Edition en White Edition. De alleenstaande zijwand  met een dikte van 10 mm kan geplaatst worden zonder stabilisatiestang. Verder hebben we de Select+ ook beschikbaar in 6mm en 8mm dikte. Hierop kunnen alle accessoires combinaties, die naar wens later ook uitgebreid kunnen worden. Zelfs zijwanden uit een van de andere HÜPPE-series, kunnen met de HÜPPE Select+ Kit worden uitgebreid tot een uniek en praktisch opbergsysteem.

Ontdek onze collectie en laat je inspireren.

Bekijk het assortiment