Productnieuws

HÜPPE SolvaPro: Strak tijdloos douchedesign

Het design zit in de details. Met zijn tijdloze en discrete designtaal gecreëerd door de NOA-ontwerpstudio, past de nieuwe HÜPPE SolvaPro douchewanden serie in elke badkamer. De componenten getuigen van een hoogwaardige afwerking.

De HÜPPE SolvaPro serie heeft een tijdloze en stijlvolle elegantie met doordachte details die voor veel comfort zorgen en een overtuigend hoge kwaliteit heeft met een garantie van zelfs 30 jaar! Door de veelzijdigheid van het assortiment is er voor elke badkamer, in elke situatie een mooie oplossing.

Met de bijna onbeperkte mogelijkheden tot individualisering geeft elke HÜPPE SolvaPro een persoonlijke beleving. Of het nu gaat om een exclusieve kleur, de keuze van de grepen of een van de talloze glasdecors. De HÜPPE SolvaPro is verkrijgbaar in de profielkleur: Zilver hoogglans (chroomlook), Black Edition (optioneel) en in helder glas met een glasdikte van 8 mm. Buiten de optionele individuele profielkleuren: RVS look, Brons, Black Chroom, Goud en Red brons is de HÜPPE SolvaPro verkrijgbaar in meer dan 216 RAL-kleuren.

De HÜPPE SolvaPro is met het oog op een eenvoudige en snelle reiniging nieuw geconstrueerd. In de profielarme uitvoering ontbreken hoeken en kanten en bij alle modellen liggen de scharnieren binnen één vlak met het glas, zodat het glas met een normale wisser kan worden gereinigd. Indien gewenst kan het glas worden voorzien van het onderhoudsvriendelijke anti-plaque. Vuil en kalk hechten zich minder, en het water parelt er mooi vanaf.

Bekijk het assortiment