Productnieuws

Henco Full Flow Manifold: universele kunststof PVDF-verdeler

De Henco Full Flow Manifold is een uniek concept voor Sanitaire en CV-toepassingen en biedt voor alles een oplossing. De verbindingen kunnen naar keuze uitgevoerd worden in een steek- of persuitvoering in de verschillende verkrijgbare diameters.  De KIWA en KOMO certificering van het 100% corrosievrije systeem bevestigen nogmaals de Henco-kwaliteit.

Multifunctionele modulaire toepassing

Creëer een maximaal aantal verbindingen in een zeer korte bouwlengte, door eindeloos te combineren met de basisstukken die in 2 en 3 groepsaansluitingen voorzien zijn.

Het systeem zorgt voor een verbeterde balans en optimale flow in de installatie, want ieder tappunt heeft zijn eigen leidingcircuit. Waarbij verbindingen in vloeren tot het verleden behoren.

Tal van combinaties zijn mogelijk

De modulaire aansluitmogelijkheden zijn uniek. Ter plaatse stel je in een handomdraai zelf je verdeler samen!

Bekijk hier onze YouTube-video.

Kwaliteit

De basiselementen van de verdeler en de pers- en steekkoppeling aansluitingen zijn gemaakt met de grootste precisie en vervaardigd uit de beste materialen.  Ook hier is de basisgrondstof PVDF, de meest hoogwaardige kunststof in zijn soort. Bedrijfsdruk 10 bar gegarandeerd, koud- en heetwaterbestendig. In combinatie met onze PEXc/AL/PEXc fysisch vernette buizen in deze combinatie de meest hoge kwaliteit !