Productnieuws

HÜPPE EasyStyle

Wil je een nieuwe look voor jouw badkamer? Met de wandbekleding van HÜPPE kun je de doucheruimtes in je woning snel en eenvoudig opnieuw inrichten – precies zoals jij dat wilt. Perfect afgestemd op de douchecabines en doucheplateaus van HÜPPE zal jouw douche het visuele hoogtepunt van de badkamer worden. Dankzij de indrukwekkende decors zal je badkamer zonder sloopwerken een uniek design krijgen. 

De 3mm dikke aluminium composietpanelen met eenzijdige, digitale plaatbedrukking en een oppervlakte-veredeling met UV-lak zijn slijtvast, kleurvast, krasvast en chemicaliën bestendig. HÜPPE EasyStyle wandbekleding heeft weinig voegen en kan dankzij de doorlopende decors perfect worden aangebracht. De doucheachterwanden zijn verkrijgbaar in twee standaardafmetingen, 1000 x 2550 mm en 1500 x 2550 mm, en kunnen ter plaatse met gebruikelijke gereedschappen op maat worden gezaagd en nauwkeurig worden gemonteerd. Voor de verbinding van de panelen in een hoek of voor eind afsluitingen zijn aluminium profielen in vijf kleuren beschikbaar.

Hak- en breekwerk is verleden tijd met de HÜPPE EasyStyle wandbekleding. De 3 mm sterke aluminium panelen worden direct over de verouderde wanden van de badkamer geplaats waardoor je in een korte tijd uw badkamer een stijlvolle make-over kunt geven. Houd je van mediterrane stijl of zie je toch liever een marmer look met de wandbekleding van HÜPPE is er voor iedere stijl een passende oplossing.

Onderhoudsvriendelijk

De aluminium composietpanelen zijn kras bestending en hebben een onderhoudsvriendelijk oppervlak zo zijn de panelen eenvoudig te reinigen. De HÜPPE EasyStyle panelen worden voegvrij verwerkt hierdoor is het waterafstotend en ideaal om in natte ruimtes te plaatsen. 

Individuele designs

Naast de talrijke decors uit de vier stijlvolle designcollecties biedt HÜPPE ook individuele decors aan volgens de wensen van de klant. Bijvoorbeeld met persoonlijke foto’s van jouw regio of vakantie. Levertijden en precieze technische details zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Ontdek de collectie en laat je inspireren.

Bekijk het assortiment