Productnieuws

LAUFEN douche wc’s uit voorraad leverbaar

De toekomst is gericht op steeds meer hygiënische eisen, waar LAUFEN de trend heeft gezet om douche wc’s in de Europese markt te introduceren. LAUFEN is koploper in het aanbieden van een douche wc waarbij naast het uitgebreide hygiëneprogramma, het complete watersysteem met regelmatige intervallen ook thermisch tegen kalk wordt gereinigd.

Cleanet Riva

De Cleanet Riva van LAUFEN is verkrijgbaar in vier verschillende keramiek kleuren: glanzend wit, mat wit, glanzend zwart en mat zwart. De Cleanet Riva douche wc is de enige douche wc waarbij het watersysteem thermisch gereinigd wordt op 70 graden. Tevens bevat de Cleanet RIVA een automatische ontkalkingsfunctie, een zelfreinigende douchekop én automatische geurafzuiging. Geurtjes krijgen dus geen kans om zich te verspreiden.

Cleanet Navia

De Cleanet Navia is verkrijgbaar in twee kleuren, glanzend wit en mat wit. De waterstraal van de Cleanet Navia heeft een krachtig reinigend vermogen door de bundeling van 4 stralen, maar voelt toch als een tedere streling van de huid. De douche wc overtuigt steeds weer opnieuw met zijn geweldige gebruiksgemak, van de grondige en milde lichaamshygiëne tot aan de effectieve reiniging van het complete systeem.

De elegante keramische behuizing van de Cleanets lijkt veel op een klassiek designtoilet De handbediening aan de zijkant geeft een hint van de complexe technologie die verwerkt is in de douche wc’s.

Bekijk het assortiment