Productnieuws

Maatwerk is de sleutel tot echt doucheplezier

De tijd waarin douchen alleen draaide om jezelf te wassen is al lang voorbij. Uit recent onderzoek van GROHE blijkt dat 67% van de respondenten douchen associeert met ontspanning, gevolgd door me-time (43%) en een ritueel om de dag mee te beginnen of af te sluiten (34%). Maar dat geluk is voor elke consument anders, net zoals de kenmerken die eraan kunnen bijdragen. Van verschillende straalsoorten tot levendige kleuren: maatwerk is de sleutel tot echt doucheplezier.

GROHE ondersteunt zijn professionele partners bij het creëren van gepersonaliseerde douche-ervaringen met een uitgebreid portfolio aan douchesystemen. Ondersteund door bijna 90 jaar productie-expertise zijn GROHE-douchesystemen betrouwbaar, duurzaam en ontworpen voor klanttevredenheid. Met een scala aan kleur-, ontwerp- en functieopties voldoet het portfolio aan de behoeften van elke consument. Bovendien garanderen slimme water- en energiebesparende functies dat consumenten kunnen genieten van een duurzame douche-ervaring zonder in te leveren op comfort.

Veelzijdige opties voor een veelzijdige consumentengroep

Voor consumenten die op zoek zijn naar betrouwbaar doucheplezier tegen een betaalbare prijs, is het GROHE Tempesta 250 douchesysteem met Grohtherm thermostaat de ideale oplossing. De 250mm hoofddouche creëert een ruim douchegedeelte met de verfrissende Rain Spray en heeft een aantrekkelijk slank profiel. De 110mm handdouche biedt drie straalsoorten – de zachte Rain, de verkwikkende Massage en de krachtige Jet spray. Consumenten kunnen eenvoudig schakelen tussen hoofd- en handdouche dankzij de Grohtherm thermostaat. Beide douchekoppen zijn voorzien van de waterbesparende technologie GROHE EcoJoy voor verminderd waterverbruik zonder prestatieverlies. En ook verkrijgbaar in de populaire Matte Black afwerking.

Is de consument op zoek naar een trendy en extra veilig douchesysteem? Dan biedt het GROHE Euphoria 310 douchesysteem uitkomst. De aantrekkelijk geprijsde GROHE Euphoria 310 is beschikbaar in de trendy GROHE Colors afwerkingen. De thermostaatkraan van de Euphoria 310 heeft MetalGrip-grepen met vleugeldetail aan de achterkant die de bediening comfortabel maken. Ook veiligheid is met dit douchesysteem gegarandeerd, want dankzij GROHE CoolTouch wordt de thermostaatbehuizing nooit te heet om aan te raken.

Dankzij de flexibele installatiemogelijkheden en het gebruiksgemak van de douchesystemen, kan je als installateur jouw klanten precies de douche-ervaring bieden die ze wensen.

Bekijk het assortiment