Productnieuws

Nieuwe serie HÜPPE Qube

Hüppe introduceert een nieuwe serie waarin industriële designelementen centraal staan! De nieuwe HÜPPE Qube wand kan zonder stabilisatiebeugel geplaatst worden!

Met trots introduceert Hüppe haar nieuwe serie de HÜPPE Qube. Een nieuwe serie waarin industriële designelementen centraal staan en de wand veel verschillende mogelijkheden biedt. Met een zeker gevoel voor tijdloze stijl biedt de nieuwe serie HÜPPE Qube praktische oplossingen voor de hedendaagse moderne badkamer.

Vanwege de slanke en kubistische profielen geeft dit de HÜPPE Qube die minimalistische en strakke industriële look. Deze strakke industriële uitstraling is ook terug te vinden in de deurgreep en scharnieren. Wat de Qube wand bijzonder maakt is dat deze zonder stabilisatiebeugel te monteren is waardoor je niet hoeft te boren in je (nieuwe) tegels.

De serie HÜPPE Qube heeft diverse oplossingen voor de hedendaagse moderne badkamer. Van zwaaideur in nis tot een Walk-In zijwand naar 2 zwaaideuren waardoor je een hoekinstap krijgt. De modellen zijn modulair en gebaseerd op het populaire bouwkastensysteem. Een eenvoudige manier waarbij de deursystemen op verschillende manieren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hierdoor biedt de serie Hüppe Qube een flexibiliteit aan mogelijkheden.

De Qube is alleen leverbaar in Black Edition. Om de strakke industriële uitstraling van de wand te behouden worden de magneetlijsten en waterkering ook in de Black Edition uitvoering geleverd. De 6mm dikke zwaaideur kan zowel naar binnen als buiten geopend worden.
Bekijk de HÜPPE Qube nu snel

Dompel jezelf onder in een wereld vol design en comfort met Hüppe en laat je inspireren.

www.hueppe.com