Productnieuws

Nieuwe spiegels van LoooX!

Altijd al een spiegel van Nederlands design willen hebben? Bekijk dan deze stoere en verrassende spiegels van LoooX. Zo is er gewerkt met unieke materialen als kunstleer en is er een opstaande verlichtingsrand toegepast. Deze spiegels passen perfect bij het karakter van LoooX. Ontdek er alles over!

Ronde spiegel met leren band

Op zoek naar een spiegel die perfect past in een stoere badkamer? Dan hebben wij dé spiegel voor jou! Deze ronde Leather Line spiegel met kunstleren band in het lichtbruin is ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer. De spiegel is beschikbaar in twee diameters: 60 en 80 cm, geen maatwerk mogelijk. Aan de voorkant is verlichting toegepast, die via een tip-touch schakelaar bediend wordt. Zo wordt jouw gezicht mooi belicht.

Zet jezelf in goed licht

De O-Line staat voor outline, een spiegel met verlichting rondom. Deze spiegel heeft prachtige unieke verlichting, waarin je jezelf nog beter kan zien. Dankzij de speciaal ontworpen opstaande verlichtingsrand biedt deze spiegel je naast functionaliteit, ook een uniek design voor in jouw badkamer. Zo heb je altijd goed zicht. De verlichting kan je gemakkelijk bedienen via de tip-touch aan en uit knop. De O-Line Round is verkrijgbaar in een diameter van 60, 80 en 100 cm, geen maatwerk mogelijk.

Badkamerspiegel met verlichting rondom

De O-Line spiegel is ook verkrijgbaar in vierkante vorm, perfect als je van een strak design houdt. Verkrijgbaar in standaard maatvoering van 60 x 60 cm en 80 x 80 cm, geen maatwerk mogelijk. Deze badkamerspiegel is mega functioneel dankzij de opstaande verlichtingsrand. Zo kan je alles goed zien. De verlichting is gemakkelijk aan en uit te zetten via de tip-touch knop. Ga jij voor deze vierkante spiegelvorm of liever voor de ronde O-Line spiegel? Ontdek de meest prachtige spiegels op LoooX.nl.

Bekijk het assortiment