Productnieuws

Novellini Zephyros douchewand

De douchewanden uit de serie Zephyros kenmerken zich door een krachtig lijnenspel, een variëteit aan profielkleuren en glas. Bovendien is de Zephyros verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en afmetingen zodat de douchewand in vrijwel iedere badkamer te plaatsen is.

Veel profielkleuren en glassoorten

De glaskeuze en profielkleur spelen bij de look & feel van een douchewand een belangrijke rol. Gelukkig valt er bij de Zephyros douchewanden veel te kiezen. Zo is deze leverbaar met transparant glas voor een heerlijk gevoel van vrijheid. Ook is grijs glas een optie waardoor de douchewand een chique, eigentijdse uitstraling krijgt en met het Niva structuurglas of het speelse Zephyros motief heb je tijdens het douchen net wat meer privacy.

Voor een industriële uitstraling is de draaideur met zijwand in de serie Zephyros sinds kort ook leverbaar met een zwart Stripes motief. Combineer deze glassoorten met de profielkleur van je keuze voor een trendy zwarte douchewand of juist rustig wit, chroom of matchroom; van eigentijds tot een meer ingetogen, tijdloze uitstraling.

Bekijk hier de Zephyros serie