Productnieuws

1 MEI PLAATSEN Nu 10x zoveel GROHE+ punten op GROHE douchesystemen en thermostaatkranen!

Met het GROHE+ loyaliteitsprogramma spaar je voor bonuspunten die je vervolgens in kan wisselen voor digitale vouchers van bekende (web)winkels. Scan de QR-code van de GROHE verpakking en krijg tussen 1 mei en 1 oktober 10x zoveel bonuspunten op GROHE douchesystemen en thermostaatkranen!

De deelnemende GROHE Professional producten, te koop bij Gevier, hebben een QR-code op de verpakking. Deze code kan je scannen met de GROHE+ app. De bonuspunten worden vervolgens aan je GROHE+ account toegevoegd. Elk product kan slechts éénmaal geregistreerd worden.

Je kan op elk moment kiezen om je punten in te wisselen in de GROHE+ shop voor een digitale cadeaubon van Ikea, Bol.com, Zalando en nog vele andere (web)winkels. De voucher ontvang je na je bestelling binnen enkele dagen automatisch in je mailbox.

GROHE+ loyaliteitsprogramma

GROHE biedt het loyaliteitsprogramma met als doel het dagelijkse werk van installateurs te ondersteunen. Het GROHE+ programma voor installateurs combineert een uitgebreid servicepakket met exclusieve voordelen zoals snelle toegang tot de klantenservice, productinformatie en GROHE trainingen.

Voordeel op GROHE douchesystemen en thermostaatkranen

De populariteit van geavanceerde douchesystemen groeit gestaag. GROHE biedt een uitgebreid scala aan douchesystemen die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook aan de groeiende vraag naar ultiem doucheplezier. Investeer in het comfort en de tevredenheid van je klanten door te kiezen voor GROHE-douchesystemen. Met hun innovatieve technologieën, duurzame materialen en stijlvolle ontwerpen ben je verzekerd van tevreden klanten. En nu extra aantrekkelijk dankzij de GROHE+ actie waarbij je 10x zo snel spaart voor mooie cadeaus!

Bekijk de thermostaatkranen

Bekijk de douchesystemen