Productnieuws

Ontdek de TEMPOMATIC 5 en TEMPOSOFT 2 wastafelkranen!

De TEMPOMATIC 5 elektronische wastafelkraan biedt een hygiënische totaaloplossing voor gebruikers in publieke ruimten. Dankzij de voordelige prijs kan er eenvoudig overgestapt worden naar een 100 % contactloze elektronische oplossing. De TEMPOSOFT 2 is een mechanisch zelfsluitende wastafelkraan met soepele bediening die werd ontwikkeld om meer comfort en gebruiksgemak te creëren. Deze DELABIE-kranen werden specifiek ontworpen voor intensief gebruik in utiliteiten.

Hygiëne

Vergeleken met een klassieke kraan, wordt met de TEMPOMATIC 5 elk risico op overdracht van ziektekiemen via de handen vermeden. De kraan start en stopt automatisch zonder manueel contact. Bovendien vindt elke 24 uur na het laatste gebruik een periodieke spoeling van de leidingen plaats, waardoor bacteriegroei vermeden wordt. De TEMPOSOFT 2 wordt geactiveerd door middel van een drukknop en na het afspoelen van de handen sluit de kraan automatisch na 7 seconden. De gebruiker hoeft de kraan dus niet meer aan te raken.

Waterbesparing

Het debiet van deze kranen wordt vooraf ingesteld op 3 l/min en kan worden aangepast van 1,4 tot 6 liter. Dankzij de automatische sluiting van de kraan, wanneer de handen niet langer gedetecteerd worden door de infrarood detectie, kan met de TEMPOMATIC 5 tot 90 % water bespaard worden. Bij de TEMPOSOFT 2 is dit een waterbesparing van 85 %.

Vereenvoudigde installatie en onderhoud

De installatie is zeer eenvoudig en vereist geen specifieke werkzaamheden. Het onderhoud verloopt snel en eenvoudig, voor een kostbare tijdwinst in openbare gebouwen. Bovendien verlengt DELABIE haar garantie tot 30 jaar voor alle producten en wordt de herstelbaarheid van haar technische producten verzekerd tot 50 jaar.

Bekijk de TEMPOSOFT 2

Bekijk de TEMPOMATIC 5