Productnieuws

Ontdek de TEMPOMATIC 5!

De TEMPOMATIC 5 elektronische wastafelkraan biedt een hygiënische totaaloplossing voor gebruikers in publieke ruimten. Dankzij de voordelige prijs kan er eenvoudig overgestapt worden naar een 100 % contactloze elektronische oplossing en ook de hygiëne van de gebruikers wordt verbeterd.

Hygiëne

De TEMPOMATIC 5 is de ideale oplossing die zorgt voor totale hygiëne in openbare gebouwen. Vergeleken met een klassieke kraan, wordt elk risico op overdracht van ziektekiemen via de handen vermeden. De kraan start en stopt automatisch zonder manueel contact. De gebruiker is dus volledig beschermd. Elke 24 uur na het laatste gebruik vindt een periodieke spoeling van de leidingen plaats, waardoor bacteriegroei vermeden wordt. De TEMPOMATIC 5 is ook uitgerust met een antistagnatie elektroventiel dat het water ververst na elk gebruik om stilstaand water in de kraan te voorkomen. Op die manier worden de leidingen beschermd.

90 % waterbesparing

Het debiet wordt vooraf ingesteld op 3 l/min en kan worden aangepast van 1,4 tot 6 liter. Dankzij de automatische sluiting van de kraan, wanneer de handen niet langer gedetecteerd worden door de infrarood detectie, kan met de TEMPOMATIC 5 tot 90 % water bespaard worden in vergelijking met een klassieke kraan.

Vereenvoudigde installatie en onderhoud

De installatie is zeer eenvoudig en vereist geen specifieke werkzaamheden. Een klassieke kraan kan worden vervangen door een TEMPOMATIC 5 op batterijen, zonder elektrische aansluiting.

Het onderhoud verloopt snel en eenvoudig, voor een kostbare tijdwinst in openbare gebouwen. De onderdelen zijn steeds beschikbaar en gemakkelijk toegankelijk, zodat een uitstekende levensduur van het product verzekerd wordt.

Bekijk het assortiment