Productnieuws

Ontdek de schittering van de nieuwe douchegoten met PVD-coating van Van den Berg Afvoerputten!

Van den Berg Afvoerputten is trots om de nieuwste innovatie met jullie te delen. Onze douchegoten, nu verkrijgbaar met PVD-coating, tillen badkamerdesign naar een hoger niveau.

Wat is PVD-coating?

PVD staat voor Physical Vapor Deposition. Het is een geavanceerde technologie die een duurzame en visueel verbluffende coating creëert op roestvrijstalen oppervlakken. De voordelen? De douchegoten worden niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar ze zijn ook bestand tegen corrosie en slijtage.

Eindeloze kleurmogelijkheden

Met PVD-coating kan Van den Berg een breed scala aan kleuren aanbieden. Kies uit Geborsteld GunMetal, Geborsteld Rosé Gold of Geborsteld Messing voor een badkamer die echt opvalt. En het beste van alles? Maatwerk is mogelijk, zodat je jouw visie tot leven kunt brengen.

Duurzaamheid voorop

Van den Berg Afvoerputten hecht veel waarde aan duurzaamheid. De douchegoten met PVD-coating zijn niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. Ze worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien zijn ze volledig recyclebaar.

Ontdek de toekomst van badkamerdesign

Ga voor de wow-factor in jouw badkamer met onze PVD-gecoate douchegoten van Van den Berg Afvoerputten. Ze combineren tijdloze elegantie met ongeëvenaarde duurzaamheid. Maak een statement en laat jouw badkamer stralen!

Bekijk het assortiment