Productnieuws

Ontdek onze nieuwe exclusieve PVD-gecoate douchegoten en doucheputten voor de badkamer

Van den Berg is trots om een nieuwe aanvulling aan te kondigen op ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige badkamer producten. Onze nieuwste selectie van roestvrijstalen douchegoten en doucheputten is ontworpen om een luxe eenheid en collectiviteit te bieden in combinatie met andere exclusieve elementen in de badkamer.

Een van de belangrijkste kenmerken van onze nieuwe producten is de PVD-coating, die een prachtige en exclusieve uitstraling creëert. Materialen die zijn gecoat met behulp van deze techniek zijn ontworpen om langdurig of zelfs eeuwig mee te gaan. De corrosiebestendigheid en slijtvastheid maken het onmogelijk om te verslijten of te vervagen, mits het basismateriaal onder de coating goed wordt onderhouden. Daarnaast is PVD-coating een duurzame techniek omdat er geen milieubelastende of giftige stoffen gebruikt worden. Zo draagt de PVD coating bij aan de duurzame ambities van Van den Berg Afvoerputten.

Onze douchegoten en doucheputten zijn verkrijgbaar in drie kleuren: geborsteld gun metal, geborsteld rosé gold en geborsteld messing. Elk van deze kleuren creëert een unieke sfeer en geeft de badkamer een bijzondere uitstraling. De geborsteld gun metal zorgt voor een donkergrijze tint, bijna zwarte kleur, terwijl de geborsteld koper een karakteristieke rode koperen kleur geeft. De geborsteld messing geeft juist het warme effect van een vleug goud.

Onze nieuwe badkamer afvoer producten vormen een prachtige eenheid in uw badkamer en zijn een echte eyecatcher. Medio half april 2023 zullen deze producten uit voorraad leverbaar zijn. Bent u benieuwd welk van deze nieuwe producten het best bij uw project past? Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het maken van de beste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk het assortiment