Bedrijfsnieuws

Openingstijden en leveringen kerstperiode

Graag informeren we je over onze bereikbaarheid en leveringen rond kerst en oud en nieuw.

Openingstijden en leveringen

Onze kantoren en servicebalies zijn op 24 en 31 december geopend tot 13.00 uur. Op deze dagen kun je tot 12.00 uur je bestelling plaatsen voor levering op de eerstvolgende werkdag (indien voorradig).

Mocht je regelmatig producten halen bij één van onze servicebalies, dan adviseren wij om vooraf even te informeren of er voor jouw servicebalie tijdens de kerstperiode afwijkende openingstijden gelden. Je kunt hiervoor kijken op www.gevier.nl/servicebalies of contact opnemen met de servicebalie.

Hieronder is beschreven wanneer wij de bestellingen leveren.

Datum bestelling Orderstop Daglevering Nachtlevering
Vrijdag 24 december 12.00 uur Maandag 27 december 27 op 28 december
Eerste & tweede kerstdag - Dinsdag 28 december 27 op 28 december
Vrijdag 31 december 12.00 uur Maandag 3 januari 3 op 4 januari
Nieuwjaarsdag - Dinsdag 4 januari 3 op 4 januari

Maatwerk zink

De zinkstraat is van vrijdag 24 december tot en met vrijdag 31 december gesloten. Maatwerk zink besteld in deze periode wordt uitgeleverd op maandag 3 januari. Het standaard zink wordt deze week gewoon uitgeleverd (indien voorradig) en is te bestellen in onze webshop.

Niet voor een dichte deur

Wij willen je vragen het ons te melden indien jouw bedrijf naast de officiële feestdagen gesloten is, zodat wij onze levering hierop kunnen aanpassen. Als je elektronisch bestelt, kun je zelf de gewenste leverdatum aanpassen bij het plaatsen van de bestelling. Zo voorkomen we dat onze chauffeurs voor een dichte deur komen te staan. Alvast bedankt voor de medewerking.

Namens alle medewerkers van Gévier wensen wij jou en jouw familie hele fijne feestdagen en een gezond 2022.