Productnieuws

Pak huishoudelijk afvalwater aan met Grundfos UNILIFT

Huishoudelijk afvalwater verdwijnt meestal gewoon door het afvoerputje. Helaas kan een afvalwatersysteem de belasting echter niet altijd aan, met alle gevolgen van dien. De veelzijdige UNILIFT drainagepompen van Grundfos bieden dan uitkomst.

Snel water wegpompen met UNILIFT CC

Hevige regenval en overstromingen komen steeds vaker voor. Beperk de schade in huis en kom direct in actie met een UNILIFT CC drainagepomp voor opvoering van zuiver niet-agressief water en afvalwater tot 40 °C. In combinatie met de krachtige aanzuigkorf pomp je het water weg tot een waterpeil van 3mm.

MULTIBOX: de alles-in-één oplossing bij overstroming

Met de MULTIBOX heb je alles in een compacte box bij elkaar om direct in te grijpen bij een overstroming. Door de krachtige aanzuigkorf van de UNILIFT CC7 dompelpomp, de lange afvoerslang (15m) en adapter voor verschillende maten slangen heb je alles bij de hand.

UNILIFT KP voor de meer robuuste klus

De UNILIFT KP drainagepomp in RVS uitvoering met halfopen waaier is ontworpen voor het verpompen van drainagewater of grijs afvalwater tot 50 °C. De UNILIFT KP pompen zijn bovendien zeer veilig. Zo is de motor voorzien van automatische beveiliging tegen overbelasting, waardoor de motor zichzelf uitschakelt bij overbelasting.

UNILIFT APG met professioneel versnijdingssysteeem

Naast de trouwe UNILIFT AP en APB afvalwaterpompen is er nu ook de UNILIFT APG voor het snel en eenvoudig verpompen van huishoudelijk afvalwater. De UNILIFT APG zit vol met innovatieve functies en is uitgerust met een professioneel maalsysteem dat ook wordt gebruikt in het SEG-pompassortiment van Grundfos.

Selecteer de benodigde UNILIFT

Met onze drainagepompen klaar je elke klus, van klein tot groot. Download de eenvoudige selectiegids en selecteer snel de beste pomp.

Meer informatie? grundfos.nl/unilift

Bekijk het assortiment