Productnieuws

Praktische inbouwoplossingen voor het toilet van LoooX

Toiletrollen zijn natuurlijk onmisbaar in elke badkamer of toilet, maar waar laat je ze? Welke stijl je badkamer of toilet ook heeft, we hebben ze liever niet in het zicht. Gelukkig hebben we hiervoor onze inbouw reserverolhouders. Het brengt rust in je toiletruimte.

Toiletrollen uit het zicht

Deze innovatieve toiletrolhouder is onderdeel van de Closed serie. Deze bestaat uit slimme toiletoplossingen voor in de toilet- of badruimte. Typerend aan de collectie is dat elke toiletoplossing netjes in de muur is weggewerkt. De collectie bestaat onder andere uit een elegante reeks aan (reserve) toiletrolhouders en opbergsystemen voor de toiletrollen.

Kleur in het toilet

Met de inbouw reserverolhouders kun je tot wel zes toiletrollen in de muur opbergen. Zo creëer je een opgeruimde look en een strak geheel in de badkamer.  Stem de accessoires rondom jouw toilet met elkaar af voor een rustig geheel. Kies jij voor wit, rvs of zwart?

Maak je toilet compleet met LoooX

Jouw toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips. Maak jouw toiletruimte compleet met een LoooX toiletmeubel met bijpassende waskom. Je kunt mixen met kleuren en patronen! Natuurlijk is het ook handig om, naast de opgeborgen toiletrollen, een rol bij de hand te hebben. Stem deze accessoire (CL4) af in dezelfde kleur. Zo maak je één mooi geheel in je badkamer of toilet.

Bekijk het assortiment