Productnieuws

Premiumcollectie Geesa Shift

Eén vorm met een waaier aan mogelijkheden, zo kun je Shift het best omschrijven. En een demonstratie van hoe je één eenvoudige vorm - de haak - oneindig kunt toepassen.

De vorm en de vriendelijk afgeronde hoeken geven de collectie een prettig gezicht. Echt bijzonder is, dat je met deze ene collectie heel uiteenlopende sferen kunt oproepen. Van klassiek expressief tot modern minimalistisch en zo nog wat. De verschillende kleuren én de verschillende materiaalafwerkingen nodigen uit om te zoeken naar de best passende, individuele oplossing.

Diverse kleuren

Shift badkameraccessoires zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: chroom, geborsteld rvs, geborsteld goud, geborsteld zwart metaal en matzwart.

Diverse materiaalafwerkingen

Een deel van de accessoires is leverbaar met een grafisch patroon of zelfs met een 3D-patroon. Door de lichtinval op de driedimensionale patronen ogen deze accessoires steeds een tikkeltje anders. Zo biedt Shift uitgebreide mogelijkheden om voor elke gebruiker een keuze te maken die aansluit bij dienst persoonlijke smaak.

Diverse accessoires

De nieuwste premiumcollectie badkameraccessoires van Geesa is zeer compleet. Van handdoekhaken tot toiletrolhouders, reserverolhouder, toiletborstelhouder, douchemand, badgreep 30 cm, handdoekrekken, handdoekring, (dubbele-) glashouder met planchet, zeephouder, planchet 60 cm, 1-armig handdoekrek tot zeepdispenser. Plus: een douchedeurknop om ook dat element in de badkamer in dezelfde stijl te houden.

15 jaar garantie

Geesa geeft op alle accessoires uit de Shift collectie 15 jaar garantie. Accessoires worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Nu leverbaar

De Shift collectie is nu bij Gévier verkrijgbaar. Zie ook: www.geesa.nl/shift.