Productnieuws

R-Line Clean Color

Met keuze uit 7 kleuren, waaronder brushed stainless steel, matt black, matt white, brushed black chrome, brushed bronze, brushed brass en brushed red gold, kan de R-Line Clean Color douchegoot naadloos worden geïntegreerd in elke badkamerinrichting. Zo creëer je een harmonieuze en stijlvolle uitstraling.

Revolutionair sifon

Het belangrijkste voordeel van de R-Line Clean Color is het onderhoudsarme sifon met revolutionaire Dryphon® techniek. Dit sifon met een hightech siliconen membraan zorgt voor snelle waterafvoer en voorkomt nare geurtjes. Bovendien zorgt de V-vormige constructie van de douchegoot ervoor dat water direct naar de afvoer stroomt, waardoor er geen water achterblijft in de goot.

Geschikt voor vrijwel iedere inbouw situatie

De R-Line Clean Color is eenvoudig te installeren en geschikt voor verschillende inbouwsituaties. Met standaardlengtes van 700 tot 1200 mm, de douchegoot in geborsteld rvs kan zowel vrij in de vloer als tegen de wand worden gemonteerd (Wall-versie). Dit maakt de goot geschikt voor vrijwel elke badkamer.

Breng kleur in jouw badkamer

De kleurrijke R-Line Clean Color douchegoot is een praktische, hygiënische en stijlvolle keuze voor elke badkamer. Met diverse kleuropties en een slim ontwerp past deze douchegoot bij elke persoonlijke voorkeur. Wil je meer weten over het Easy Drain assortiment, kijk dan op easydrain.nl

Bekijk het assortiment