Productnieuws

Nieuw bij Gévier: RAUTITAN voor water, gas en warmte

Van het universele RAUTITAN leidingsysteem voor drinkwater-, verwarmings- en gasinstallaties mag je meer verwachten. Zoals de unieke verbindingstechniek zonder O-ring en de levensduur van minimaal 50 jaar. RAUTITAN is nu ook verkrijgbaar bij Gévier.

RAUTITAN voldoet aan alle voorwaarden voor een hygiënische drinkwaterverdeling dankzij de dichte, kiemvrije schuifhulsverbindingstechniek zonder O-ring en een speciaal fittingprogramma voor een betere doorstroming. RAUTITAN is daarom wetenschappelijk beoordeeld als systeem zonder dode ruimtes. Hierdoor maken bacteriën zoals legionella geen kans zich te ontwikkelen. De nieuwe RAUTITAN RX+ fittingen zijn tevens volledig loodvrij. Zo zorg je voor een installatie die het “levensmiddel” drinkwater gezond houdt en dat is essentieel!

RAUTITAN zorgt ook voor warmte in alle ruimtes; vanaf de warmtebron tot aan het afgiftesysteem: met ons assortiment buizen, fittingen en toebehoren stroomt de warmte betrouwbaar naar een verwarmingsverdeler of direct naar de radiator. Er is een compleet programma met radiatoraansluitmogelijkheden. Of je nu een aansluiting maakt vanuit de vloer, de wand of de plint, RAUTITAN biedt voor alle toepassingen de passende componenten. Voor zowel de radiator- als de vloerverwarmingsinstallatie!

RAUTITAN gas is het betrouwbare gasleidingsysteem voor in huis. Hier komt veiligheid op de eerste plaats. Alle componenten moeten gedurende vele jaren bestand blijven tegen allerlei belastingen, om het risico op lekkage te voorkomen. Het systeem voldoet dus aan alle technische producteisen die aan een gasinstallatie worden gesteld en is daarmee KIWA Gastec gekeurd. Met RAUTITAN gas installeer je behalve een veilig ook een snel en flexibel aardgassysteem in een gebouwgebonden installatie.

Klik hier voor het gehele assortiment RAUTITAN.