Productnieuws

SensoWash® D-Neo – Het douchetoilet voor de prijsbewuste koper

Met de SensoWash® D-Neo serie biedt Duravit een moderne douchetoilet voor starters - compact in vorm en compact in prijs. De SensoWash® D-Neo is een aanvulling op de succesvolle D-Neo badkamerserie. Met zijn strakke, vlakke vorm past hij in elke badkamer en bij alle Duravit design-series. Zelfs met een bescheiden budget kun je de droom van een eigen designbadkamer met douchetoilet werkelijkheid laten worden.

Alle voordelen op een rijtje:

• Compact, low-profile ontwerp past gemakkelijk in elke ruimte
• Alle technologie past in het keramiek
• Past bij alle Duravit designseries
• Complete douchewc voor een eerlijke prijs
• Comfortabele douchewc met alle essentiële functies
• Premium merkkwaliteit

De functies:

RearWash
Reinigt comfortabel en betrouwbaar met meer hygiëne en zonder toiletpapier. De watertemperatuur en de intensiteit van de douche kunnen individueel worden ingesteld. De douchearm en douchekop worden automatisch gereinigd voor en na elk gebruik.

LadyWash
Een zachte waterstraal zorgt voor een optimale en zachte reiniging, die perfect is afgestemd op de behoeften van vrouwelijke gebruikers. De douchekop en -arm worden automatisch gereinigd voor en na elk gebruik.

Comfortdouche
Met deze functie kun je de douchekop heen en weer beweegt tijdens het gebruik van de RearWash of LadyWash voor nóg meer comfort.

Zitting-verwarming en energiebesparende modus
De geïntegreerde zitverwarming kan naar wens worden in- en uitgeschakeld of op gezette tijden automatisch worden in- en uitgeschakeld om energie te besparen. Bovendien kan de temperatuur van de toiletzitting individueel worden geregeld.

Nachtlicht
De SensoWash® D-Neo heeft een verlichte binnenkant. Dit betekent dat je je douchewc 's nachts kunt gebruiken zonder het natuurlijke bioritme van je lichaam te verstoren met te fel licht.

Slow-close functie
Met slechts een lichte tik sluit het toiletdeksel automatisch - zacht en stil.

Ontkalking
De ontkalkingsfunctie zorgt ervoor dat de prestaties van de SensoWash® D-Neo douchewc niet worden belemmerd door de vorming van kalkaanslag.

Afstandsbediening
Alle SensoWash® D-Neo functies kunnen gemakkelijk met de afstandsbediening worden bediend.

Duravit Rimless®
Het randloze ontwerp draagt bij aan een betere hygiëne. Deze eigenschap betekent dat zich minder resten kunnen vormen op het keramiek, waardoor het gemakkelijker schoon te maken is.

Bekijk het assortiment