Productnieuws

Slimme installateurs kiezen eenvoud

Kiezen voor een Geberit WC Pack is kiezen voor eenvoud. Eenvoudig kopen door de handige meeneemverpakking. Eenvoudig kiezen door het brede assortiment. En eenvoudig installeren door de innovatieve techniek, Easy Fast Fix (EFF3) van Geberit.

Eenvoudig kopen

Met de Geberit WC Packs heeft de installateur altijd de optimale combinatie van closet en zitting, voor een scherpe prijs. En dat alles in één handige meeneemverpakking. Het closet en de zitting sluiten naadloos op elkaar aan en de installateur staat dus nooit meer bij een klant met de verkeerde combinatie.
 

Eenvoudig kiezen

Geberit maakt kiezen makkelijk. Er is een Geberit WC Pack voor elke wens en in elke prijsklasse. De Geberit WC Packs zijn verkrijgbaar in 16 varianten:

Geberit WC Pack 280
Geberit WC Pack 280 Rimfree®
Geberit WC Pack 300 Rimfree®
Geberit WC Pack Renova
Geberit WC Pack Renova Rimfree®
Geberit WC Pack Renova Compact Rimfree®
Geberit WC Pack iCon Rimfree®
Geberit WC Pack iCon Rimfree® KeraTect®
Geberit WC Pack iCon Rimfree® wit mat
Geberit WC Pack iCon Compact Rimfree®
Geberit WC Pack iCon Compact Rimfree® wit mat
Geberit WC Pack Acanto met TurboFlush
Geberit WC Pack Acanto met TurboFlush KeraTect®
Geberit WC Pack ONE wit
Geberit WC Pack ONE chroom
Geberit WC Pack ONE wit mat

Eenvoudig installeren

Met de innovatieve bevestigingstechniek, Easy Fast Fix (EFF3) maakt Geberit het installeren van een closet super eenvoudig! De Geberit iCon Rimfree® WC pack is door één installateur moeiteloos te monteren. De nieuwe, gepatenteerde Easy Fast Fix (EFF3) bevestigingstechnologie maakt het mogelijk het closet direct helemaal tegen de muur te schuiven. Via de gaten aan de bovenzijde van het keramiek kunnen de moeren dan simpelweg met een inbussleutel aangedraaid worden. Het closet wordt daarmee stevig tegen de muur aangetrokken. Vervolgens wordt de zitting met bevestigingspennen op het keramiek gelegd en worden de bevestigingspunten aan de bovenzijde aangedraaid.

De nieuwe innovatieve EasyMount bevestiging voor de zitting maakt een snelle en eenvoudige plaatsing van de closetzitting mogelijk en is gemakkelijk af te stellen, monteren en demonteren, zonder dat er onderdelen verloren gaan. Makkelijker kan niet!