Productnieuws

This is Neo!

De nieuwe badkamerserie van Duravit is een revolutie: groots design en de hoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.
De diversiteit van D-Neo presenteert zich van wastafels, meubels en inbouwwastafels tot fonteintjes en opzetwaskommen. De opstaande rand van de wastafels zorgt voor een hoge herkenningswaarde.
De wastafels zijn ovaal of rond verkrijgbaar en zorgen voor veel designopties in de badkamer.

Vrijstaand ligbad voor de kleine badkamer

Een hoogtepunt in dit prijssegment is het vrijstaande ligbad van DuraSolid® met een fluweelzachte look en feel, waarvan de vorm is gebaseerd op de ovale opzetwaskom.
Met een lengte van slechts 1600 mm zet hij ook perfect de toon voor kleine badkamers.

Upgrade de Hygiëne

De toiletten zijn uitgerust met Duravit Rimless®-technologie, optioneel verkrijgbaar met het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur en bereiken perfecte spoelresultaten met slechts 4,5 l.
Naast de hygiëne krijgt ook de duurzaamheid een upgrade. Voor al het keramiek uit de D-Neo serie geldt vanaf heden levenslange garantie.

Rustig en expressief

De kranen overtuigen ook door hun rechtlijnige, geometrische design. De karakteristiek smalle, verticaal geplaatste handgreep loopt door de hele lijn. Voor het eerst zijn er ook wastafelmengkranen met FreshStart-functie verkrijgbaar. In eerste instantie stroomt alleen koud water in de middelste stand. Pas als de gebruiker de hendel bewust naar links beweegt, wordt heet water toegevoegd. Het energie-zuinige gebruik van warm water is daarom alleen beperkt tot wanneer het nodig is. Goed voor de portemonnee en voor het milieu!

Ga naar de webshop