Productnieuws

Time for a twist

Nieuwe designs, nieuwe technieken en nieuwe kleuren; Villeroy & Boch presenteert deze maand diverse noviteiten waaronder een nieuwe Subway 3.0 badkamercollectie met daarin een nieuw toilet met een innovatief spoelsysteem: TwistFlush.

Optimale wervelkracht

TwistFlush is het nieuwe spoelsysteem van Villeroy & Boch en combineert een optimale spoeling met waterbesparing.

Een gecontroleerde stroom van wervelend water genereert een zeer krachtige draaikolk in de kegelvormige pot. Aan de zeer rechte en extra gladde wanden kan vuil zich bovendien moeilijk hechten. De sterke spoeling doet de rest, toiletborstels zijn vanaf nu verleden tijd!

Zeer stille spoeling

Met de natuurlijke wervelkracht van water spoelt TwistFlush op bijzonder stille wijze het toilet grondig en hygiënisch schoon. (Volgens de Europese norm EN 997).

Duurzaam

Het waterverbruik is met 3 c.q. 4,5 liter per spoeling gering. Bovendien wordt elke druppel water gebruikt voor de spoeling waardoor dit geen spetters geeft over de rand. De verspreiding van aerosolen wordt daardoor aanzienlijk gereduceerd. Dankzij het randloze closet met CeramicPlus toplaag wordt het schoonmaken eenvoudig en AntiBac vermindert de bacteriëngroei zelfs met 99,9% voor een optimale hygiëne.

De innovatieve spoeltechnologie TwistFlush is verkrijgbaar voor de toiletten van de nieuwe collectie Subway 3.0. Bekijk ze hier.