Productnieuws

Time for a twist

Nieuwe designs, nieuwe technieken en nieuwe kleuren; Villeroy & Boch presenteert diverse noviteiten waaronder een update van een bestseller collectie met een toilet met een revolutionair spoelsysteem en nieuwe, gekleurde wastafels.

Krachtiger en zuiniger

TwistFlush is het nieuwe spoelsysteem van Villeroy & Boch en combineert een optimale spoeling met waterbesparing. Een gecontroleerde stroom van wervelend water genereert een zeer krachtige draaikolk in de kegelvormige pot waardoor vrijwel de gehele binnenzijde van het closet wordt gespoeld; vuil wordt effectief verwijderd voor een schoon resultaat. Het waterverbruik is met 3 c.q. 4,5 liter per spoeling gering. Bovendien wordt elke druppel water gebruikt voor de spoeling waardoor dit geen spetters geeft over de rand. De verspreiding van aerosolen wordt daardoor aanzienlijk gereduceerd voor een optimale hygiëne.

Designed for Life

De meest succesvolle badkamercollectie van Villeroy & Boch is vernieuwd en heeft een functioneel, universeel en tijdloos design. Subway 3.0 biedt een uitgebreid assortiment aan fonteinen en wastafels in diverse formaten en in zowel White Alpin als Stone White, een mat witte tint. Combineer ze met stijlvolle meubels, hoge en lage kasten voor een mooie uitstraling en praktische opbergruimte. De meubels zijn in diverse moderne, matte tinten en houtkleuren leverbaar. De nieuwe inbouwbaden zijn ergonomisch gevormd en hebben een moderne uitstraling met een slechts 10 mm brede rand.  Ze zijn gemaakt van het unieke materiaal Quaryl®: dit is kras- en slijtvast en het voelt prettig aan. Een optioneel lichtconcept en bijpassende spiegels met ledverlichting rondom maken de collectie compleet.

Gekleurde wastafels

De BiColour kleuren van de Artis opzetkommen worden uitgebreid met 4 mooie tinten die inspelen op de huidige interieurtrends. Kleuren als Bordeaux, Rust, Sage Green en Indian Summer zullen een eyecatcher zijn in elke sanitaire ruimte.

Of kies voor de nieuwe full colour versies van Loop & Friends, in Stone White, Ebony, Graphite of Almond. Het Subway 2.0 toilet is in dezelfde kleuren leverbaar.