Productnieuws

Twee opberginnovaties in Geesa’s Framecollectie

De succesvolle accessoiresreeks Frame van Geesa is uitgebreid met twee nieuwe opbergoplossingen. Een: de clip-on douchemand met flexibel te plaatsen telefoonhouder. Twee: het hangend doucherek met haakje en verstelbare manden. Zoals voor de hele Frame collectie geldt: 15 jaar garantie. En: volledig recyclebare materialen.

Gezinsleden gebruiken in de badkamer elk hun eigen spulletjes om zich te verzorgen. De telefoon liefst onder handbereik. De accessoirescollectie Frame, bekroond met de iF Design Award, komt daar volkomen aan tegemoet. Zie alleen al de enthousiaste reacties van consumenten. Enthousiasme over het design én over het multifunctionele karakter.

Frame hangend doucherek

Twee verstelbare manden bieden ruimte voor een veelheid aan flessen en tubes. Die keurig op hun plaats blijven, dankzij de vlakke bodem en hoge rand. Met afwateringssleuven. En met twee haakjes onderaan. De siliconenbescherming voorkomt krassen op de glaswand. Op maat voor glasdikte 6-10 mm.

Het hangend doucherek is er in drie uitvoeringen: chroom/wit, chroom/zwart en zwart/zwart

Frame Clip-on douchemand

De douche inlopen en op het laatste moment je telefoon onder handbereik maar droog wegleggen? Dat wordt de Clip-on douchemand. Speciaal voor inloopdouches. Zonder gereedschap plaats je een sterke klem (6-8 mm) op de glaswand. Daar valt de mand overheen. Klaar om aan weerszijden van het glas diverse badkamerproducten op te bergen. Met afwateringssleuven. En met een innovatief extraatje: de flexibele telefoonhouder.

Bekijk hier de clip-on douchemanden.