Productnieuws

Viega: Functionaliteit en design gaan hand in hand

Het Prevista-voorwandsysteem van Viega is in nauwe samenwerking met installateurs ontwikkeld. Er zijn drie eenvoudig te installeren uitvoeringen voor droog- en natbouw. Het voorwandsysteem is compatibel met alle Visign bedieningsplaten. Maximale hygiëne wordt daarbij bereikt met de Visign for More 205 sensitive en de Visign for Style 25 sensitive die de spoeling contactloos activeren. 

Het modulaire Prevista-voorwandsysteem kent een relatief gering aantal systeemonderdelen en wordt geleverd in drie varianten: Prevista Dry, Prevista Dry Plus en Prevista Pure. Daarmee kan het systeem flexibel worden ingezet voor klassieke wand-, staanderconstructie- en railmontage voor creatieve badkamerontwerpen. 

Installatie- en montagevriendelijk 

Het Prevista voorwandsysteem onderscheidt zich door een opmerkelijke installatie- en montagevriendelijkheid.  Alle beweegbare en handmatig te monteren onderdelen zijn hiertoe geel gekleurd en goed herkenbaar voor de installateur. Een voorbeeld daarvan zijn de schuifelementen op het afvoerventiel waarmee de volledige of gedeeltelijke spoeling wordt ingesteld alsook de instelbare spoelstroombegrenzer of de bevestiging van het vulventiel. 

Voor de bediening staat een groot aantal Visign bedieningsplaten ter beschikking. Opvallend zijn de Visign for More 205 sensitive en Visign for Style 25 sensitive wc-bedieningsplaten. De hoogwaardige en bewezen elektronische techniek maakt een contactloze en daarmee bijzonder comfortabele en hygiënische bediening mogelijk. Wanneer de hand langs de grafische markering op de bedieningsplaat wordt bewogen, start de spoeling automatisch.  

Vloeiende vormen 

Een zacht vloeiende rand en een zwart glazen element dat licht oogt en helder schittert: Visign for More 205 sensitive combineert emotie en met de grootst mogelijke functionaliteit. De grafische velden voor de contactloze spoelbediening verschijnen als een lichtgevend pixelwolk bij het naderen van de bedieningsplaat. De vorm en afwerking van deze Visign-bedieningsplaat hebben veel weg van een moderne smartphone. 

Contactloze elegantie 

De Visign for Style 25 sensitive in zuiver wit kenmerkt zich door de gerasterde lichtpunten die de bedieningsvelden symboliseren. De lichtgevende coating onderstreept de aanraakvrije elegantie van deze hoogwaardige bedieningsplaat. Overdag laadt de lichtgevende coating op - zelfs bij kunstlicht - en doet in het donker dienst als sfeervol oriëntatielicht.