Productnieuws

WISA: De wellness beleving thuis

Een moment van rust, even helemaal niets en weg van de dagelijkse drukte. Hoe kan ontspannen beter dan in dit comfortabele Dani bad?

Het Dani bad is niet alleen heel comfortabel, het is een absolute blikvanger in de badkamer door de fraaie afgeronde hoeken. Dankzij de brede badrand is er ook voldoende ruimte voor een badmengkraan. Een múst in de badkamer.

Optimaal genieten

Na het aansluiten van het water en de afvoer is het bad direct klaar voor gebruik. Tegelen is dan ook niet meer nodig. Plaats het bad tegen de muur zonder dat je het vrijstaande gevoel verliest. Naast het semi-vrijstaande back-to-wall model is de Dani ook beschikbaar als hoekbad, zowel links als rechts. Zo past het in vrijwel iedere badkamer en wordt de ruimte optimaal benut.

Welk type Dani bad je voorkeur ook heeft, met een afmeting van 180 x 80 cm bieden deze baden veel ruimte. Door de middenafvoer is het bad zelfs met z’n tweeën buitengewoon comfortabel.

Alles voor een prachtige badkamer

Het Dani bad is onderdeel van het uitgebreide Wavedesign-assortiment van WISA waarbij je baden in allerlei maten, vormen en uitvoeringen tegenkomt. Het wellness-assortiment bestaat uit vele baden, douchebakken, whirlpool-systemen en badkamermeubels.

Mooi meegedacht

Met ruim 155 jaar ervaring levert WISA wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. Daarnaast staan gemak voor de installateur, een optimale prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid hoog in het vaandel. Wie investeert in een badkamer, wil daar immers lang van genieten!