Productnieuws

Zehnder Zeta: tijdloos design voor elk budget

Vind de perfecte elektrische radiator

Elektrisch verwarmen met een designradiator van Zehnder is uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouw én renovatie met zonnepanelen. En bij Zehnder vind je een groot aanbod aan elektrische radiatoren. Ontmoet alvast een van de (vele) tijdloze designs: de Zehnder Zeta.

Zehnder Zeta: Vlak, esthetisch en royaal

De Zehnder Zeta designradiatoren bieden een tijdloos design voor elk budget. Met het vlakke design van de horizontale buizen combineert de Zehnder Zeta tijdloze vorm en functie in de moderne badkamer. De Zeta radiator is in verschillende varianten verkrijgbaar, waardoor er voor elke situatie wel een Zeta-oplossing te vinden is.

De subtiele en ronde geometrie van de platte buizen, die tussen de collectoren zijn gepositioneerd, zorgen voor een elegant design van de radiator. De korte muurafstand zorgt er bovendien voor dat de Zeta weinig ruimte inneemt en dus ook goed bruikbaar is in kleinere badkamers. De radiator is zowel verkrijgbaar in elektrische uitvoering in de kleuren wit en zwart, als in CV-uitvoering in de kleur wit en past in ieder badkamerbudget.

Benieuwd naar het gehele assortiment elektrische radiatoren van Zehnder?
 

Bekijk het assortiment