Productnieuws

Accessoires Frame: stijlvolle accessoires voor de badkamer

Novellini heeft sinds kort diverse bijzondere badkameraccessoires in het assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een variant met één of meerdere planchetten, een handdoekhouder of een planchet met zeepdispenser. Hierbij heb je ook nog de keuze uit een aantal prachtige kleuren.

Prachtige badkameraccessoires vol slimme oplossingen

Binnen de collectie Frame van Novellini heb je de keuze uit diverse slim bedachte oplossingen. Denk hierbij aan een strak vormgegeven handdoekhouder maar ook aan een planchet voor aan het glas van de inloopdouche inclusief wisserhouder. Bovendien zijn de Novellini Frame badkameraccessoires beschikbaar in de kleuren mat wit, matchroom en mat zwart. Deze stijlvolle kleuren zijn eenvoudig te combineren en geven de badkamer al snel een luxe uitstraling.

Geef de badkamer een nieuwe look met Novellini Frame accessoires

Schoonheid zit hem in de details: met een prachtige nieuwe toiletrolhouder, stijlvolle handdoekhaakjes en een planchet met zeepdispenser is het mogelijk om de badkamer op eenvoudige wijze een heel andere uitstraling te geven. Op deze manier brengt Novellini functionaliteit en uitstraling naadloos samen.