Productnieuws

BoX met Flens: Strakke afwerking en gemakkelijke installatie

De inrichting van de badkamer krijgt steeds meer aandacht. Niet gek ook, aangezien we er gemiddeld steeds meer tijd doorbrengen. Ook gaan de details een grotere rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan slimme accessoires of handige opbergoplossingen. Hier zijn de inbouwnissen een mooi voorbeeld van.

De LoooX inbouwnis: wie kent ‘m niet?

De bekende inbouwnissen van LoooX zie je in veel badkamers terug. Door de vele mogelijkheden past de inbouwnis in elke stijl thuis. Je kent de BoX serie in rvs, met verschillende kleuren en met deur. We hebben nu een nieuwe variant aan de serie toegevoegd, namelijk de BoX met Flens. Deze BoX Flens is zeer eenvoudig te installeren en leverbaar in de kleuren wit en zwart.

Flens

De nieuwe BoX Flens heeft een upgrade gekregen. De toegevoegde flens rondom de box biedt zowel voordelen voor de installateur als voor de eindgebruiker. De box is namelijk niet alleen gemakkelijker en sneller geïnstalleerd, maar biedt de badkamer ook een strakke uitstraling.

Zwart of Wit

De nieuwe BoX Flens is leverbaar in de kleuren wit en zwart. Deze inbouwnis heeft een inbouwdiepte van 7 cm. Je kunt kiezen voor een breedte van 30 of 60 cm. Er is dus altijd een variant die past in het gekozen interieur.

LoooX decotip

Wil je extra nadruk leggen op de slimme accessoires in jouw badkamer? Kies dan voor een contrasterende kleur. Is jouw badkamer bijvoorbeeld licht van kleur? Ga dan voor een stoere zwarte BoX Flens. It #loooxgood!

Meer inspiratie? Surf naar www.looox.nl

Bekijk hier het assortiment