Productnieuws

Contactloos spoelen met WISA x IPEE. De nieuwe norm.

Veilig en fris

In verband met hygiëne en het Coronavirus willen we aanrakingen met mogelijk besmette oppervlaktes zoveel mogelijk voorkomen. De oplossing? Contactloos spoelen voor zowel het toilet als bij een urinoir.  De spoeltechnologie van WISA x IPEE houdt het toilet fris en hygiënisch zonder 1 druppel water te verspillen.

Dubbel veilige hightech urinoirs

WISA heeft samen met IPEE een reeks urinoirs met hightech sensortechnologie op de markt gebracht. De in het urinoir voorgemonteerde sensor meet de aanwezigheid van urine  én stroming. Er wordt volautomatisch gespoeld wanneer beide worden gemeten. Onnodige spoelingen behoren daardoor tot het verleden en aanrakingen van een spoelknop is niet meer nodig.

Contactloos spoelen

Ook het WISA x IPEE toiletsysteem spoelt enkel wanneer dit nodig is. Dit slimme toilet zorgt ervoor dat het toilet consequent contactloos (automatisch) gespoeld wordt na elk gebruik en verhindert dat het overloopt bij een eventuele verstopping. Zo garandeert WISA x IPEE een optimale gebruikerservaring zowel op openbare toiletten als bij u thuis!

Installatiegemak voor de installateur

Alles in één: WISA maakt het ook makkelijk voor de installateur. Met één enkele code kunnen alle nodige componenten worden besteld.  Plug & Play: Bovendien is de installatie erg eenvoudig: frame installeren, toilet ophangen en klaar. Geen ingewikkelde aansluitingen of extra onderdelen. Een kind kan de was doen. Duurzaam & Stabiel: Deze geïntegreerde oplossingen zijn de beste keuze voor iedere installateur, gebruiker en/of facilitair manager!

Voor meer informatie over intelligente toiletoplossingen bezoek www.wisa-sanitair.com/nl/ipee

De WISA x IPEE oplossingen zijn er in drie uitvoeringen: het basic urinoir pack U1, de plus versie U3 en het premium pack U5.