Productnieuws

De gemakken van een Geberit closet

De montage van een closet met volledig gesloten sifonkap was altijd een vervelende klus. Met de gepatenteerde Easy Fast Fix (EFF) bevestigingstechnologie vereenvoudigd Geberit de installatie van een closet met verdekte bevestiging revolutionair.

De EFF bevestiging is gebaseerd op een kunststof element dat op de draadstangen wordt geschroefd. Nadat het keramiek is geplaatst wordt de inbussleutel in de bevestigingsgaten van de toiletzitting gestoken en vervolgens het keramiek stevig aan de muur bevestigd. Het closet is vervolgens eenvoudig af te stellen.

Alle Geberit closets zijn voorzien van de EFF bevestiging. Bij de closets uit de serie Geberit ONE, Citterio en Xeno2 zorgt de Geberit EFF3 met een extra metalen huls voor nog meer gemak en veiligheid. Bij het nieuwe Geberit ONE wandcloset gaat dit zelfs nog een stap verder. Door het unieke binnenwerk kan het ONE closet geheel naar wens op hoogte gemonteerd worden, zowel bij de eerste installatie als jaren later. De zitting wordt er daarna simpelweg opgeklikt.

Waarom kiezen voor Geberit closets?

  • Easy Fast Fix bevestiging: eenvoudige montage van closet met verdekte bevestiging
  • Quick release zitting: super snel de zitting verwijderen en weer terug plaatsen
  • KeraTect® glazuur: uniek hygiënische en duurzaam glazuur, standaard voor de series Geberit ONE, Citterio, Xeno2, bij overige series optioneel verkrijgbaar
  • Rimfree® spoeltechnologie: unieke gepatenteerde waterverdeler, alleen bij Geberit  closets volledig zonder spoelrand
  • Ideale combinatie met geïntegreerde toiletstickhouder, zorgt voor een frisse spoeling. Geen toiletblok aan de rand die de Rimfree® spoeling verstoord.
  • Achteraf in hoogte verstelbaar à ook na plaatsing van het inbouwreservoir en zelfs jaren later bij het Geberit ONE closet
  • Handige Packs verkrijgbaar à closet met zitting in één handige en voordelige meeneemverpakking (Geberit 280, 300, Renova en iCon)
Het keramisch closet wordt met de inbussleutel stevig aan de muur bevestigd.  
De binnenkant van het Geberit ONE closet. Dankzij het nieuwe bevestigingselement is de montagehoogte verstelbaar.