Productnieuws

De nieuwe Grohtherm 1000 Performance

Een thermostaatkraan met een nieuw design passend in de badkamers van nu.  De slim ontworpen ProGrip van de Grohterm 1000 Performance geeft precieze controle op waterstroom en temperatuur, zelfs met zeep op je handen.  Dankzij het interne koelkanaal van GROHE CoolTouch kan je je niet branden aan het oppervlak van de thermostaatkraan.

GROHE TurboStat

GROHE TurboStat zorgt ervoor dat schommelingen in temperatuur en druk worden gecompenseerd. De GROHE TurboStat technologie zorgt dat je douche bijna direct op de juiste watertemperatuur is en deze ook tijdens je gehele douche constant blijft, dus geen warme of koude verrassingen tijdens het douchen.

Temperatuurbegrenzing

De GROHE Safestop is een must-have als kinderen de douche gebruiken. Deze functie zorgt er namelijk voor dat de watertemperatuur niet hoger dan 38 °C komt. Daarnaast is de SafeStop Plus een optionele temperatuurbegrenzer die tijdens de installatie in de temperatuurgreep kan worden gemonteerd om te zorgen dat de watertemperatuur niet hoger dan 43◦ kan worden gezet.

EcoButton en AquaDimmer Eco

Bespaar op water en je energierekening. De hoogwaardige techniek in GROHE’s thermostaatkranen kan je waterverbruik drastisch reduceren. De AquaDimmer Eco volumeregeling met geïntegreerde omstellingsfunctie en EcoButton kunnen het waterverbruik van de douche tot wel 50% reduceren om je water- en energieverbruik nog verder te verminderen.