Productnieuws

De onderhoudsarme Easy Drain douchegoot: een must!

De onderhoudsarme Easy Drain Compact Clean én ombouwsets voor bestaande drains zijn een groot succes. Dankzij onze nieuwste Dryphon techniek wordt schoonmaken flink geminimaliseerd. Wist je dat ook de ombouwsets voor bestaande drains heel eenvoudig te installeren zijn? 

Hoe werkt het ook alweer? 

Bij een standaard waterslot kunnen vet, haar en andere vuilresten zich ophopen. Dit is bij de Compact Clean nauwelijks mogelijk. De verbeterde sifon houdt zichzelf schoon. Dankzij de hoge snelheid waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten. Na het wegspoelen van vuil en water, sluit de opening direct zodat er geen open verbinding ontstaat met het riool. Zo blijft de doucheruimte stankvrij, ook als je voor een langere periode van huis bent. 

Bij welk type beschikbaar? 

Deze techniek is verwerkt in nieuwe modellen (Compact Clean) met zero rooster, en ook beschikbaar als ombouwset voor bestaande Easy Drain douchegoten. Dus ben jij of je klant in bezit van een Easy Drain? Dan is het bij bepaalde modellen mogelijk je sifon te upgraden met de Dryphon Techniek. De verbeterde sifon is te verwerken in onze Multi douchegoot, gewone Compact-modellen en Aqua doucheput (met Multi-techniek). De ombouwsets zijn zeer eenvoudig te verwisselen met de oude sifon!

Bekijk hier het assortiment