Productnieuws

De stilste ventilatoren van Soler & Palau

Gevier heeft het programma van Soler & Palau (S&P) toegevoegd aan haar assortiment. Hierdoor beschik je per direct over de stilste badkamerventilatoren op de markt: slechts 26,5 dB(A)!

De grootste

S&P is de grootste ventilatoren-fabrikant van Europa, met een zeer breed assortiment voor de utiliteit, industrie en woningbouw. Het programma wordt gekenmerkt door de vele zowel stille als slimme oplossingen. Voor toilet en badkamer biedt S&P sinds jaar en dag de gepatenteerde ‘silent blocks’, de techniek die zeer stille werking garandeert, gecombineerd met een reële opvoerhoogte. 

SILENT

Uit de SILENT-serie kan worden gekozen voor een aan/uit versie, of versie met instelbare nalooptijd, een hygrostaat en diverse andere uitvoeringen. Alternatief is de SILENT DESIGN serie beschikbaar: strak vormgegeven ventilatoren leverbaar in verscheidene kleuren en dessins.

SILENT DUAL

Geheel nieuw is de SILENT DUAL toilet- en badkamerventilator. Deze serie is voorzien van én een hygrostaat (vochtsensor), én een bewegingssensor. Daarnaast heb je bij het inbedrijfstellen de keuze voor automatisch programma aan/uit of laag/hoog. Ook is de ventilator voorzien van een instelbare nalooptimer, voor zowel de badkamer als het toilet een veel gevraagde en praktische optie. 

Adaptief

De SILENT DUAL heeft als eerste op de markt een adaptieve, oftewel zelflerende hygrostaat  aan boord. Waardoor de hygrostaat onderscheid maakt tussen geringe veranderingen in de relatieve vochtigheid (RV) in de atmosfeer, en veranderende RV door douche- of bad-gebruik. De ventilator zal dus niet ongewenst tijdens koude vochtige nachten aanslaan, maar alleen als het nodig is: ventileren om uw badkamer en toilet droog en zuiver te houden.

Buisventilatoren

Ruimte om de ventilator buiten de badkamer te plaatsen? De eveneens fluisterstille TD buisventilatoren zijn natuurlijk ook beschikbaar. In diverse uitvoeringen en capaciteiten, direct uit voorraad leverbaar!