Productnieuws

Een stijlvolle en comfortabele badkamer

De Ponte Giulio collectie maakt het mogelijk om een veilige en comfortabele badkamer te ontwerpen met een moderne en elegante uitstraling. Door gebruik te maken van de beste materialen en het slimste design zijn de producten niet alleen duurzaam en mooi, maar ook nog eens eenvoudig in onderhoud. 

Elegant en functioneel design 

Met een ruime keuze aan wandbeugels met diverse designs biedt Ponte Giulio veiligheid, stijl en comfort in elke context. De producten zijn onlosmakelijk verbonden met kwaliteit en veiligheid en doen hier ook geen concessies aan. Onze wandbeugels zijn van roestvrij staal en kunnen een draagvermogen tot 150 kg aan, afhankelijk van de maat.  

Stijlvol combineren 

Eindeloos combineren, dat is ook mogelijk met de toiletsteunen van Ponte Giulio. Bepaal zelf in welke van de standaard kleuren je de afdekkappen en armleuningen wilt hebben. Door het slimme montage systeem is het monteren van de toiletsteunen een eenvoudige klus. Mocht de toiletsteun nu niet gebruikt worden dan kan deze simpel worden verwijderd van de montageplaat. Met een fraaie afdekkap wordt de montage afgedekt. 

Optimaal comfort tijdens het douchen 

Om veilig en comfortabel te genieten van een heerlijke douche, kun je plaatsnemen op een douchezitje. Het geeft de rust en gelegenheid om de dagelijkse routine zelfstandig uit te voeren. Wanneer de douchezitting even niet nodig is, klap je deze op tegen de muur waardoor er extra ruimte ontstaat. Door het goed de kleuren te combineren ontstaat contrast wat zeer waardevol is voor gebruikers met een visuele beperking.  

Ga hier maar even goed voor zitten 

Bepaal zelf waar je gaat zitten met de speciaal ontworpen stoelen en douchekrukken van Ponte Giulio. Of dit nu onder de douche, voor de wastafel of in de slaapkamer is, overal is er plek voor je. Stel zelf frisse kleurcombinaties samen, zodat het onderdeel wordt van de inrichting. Door het robuuste design en duurzame materialen zijn de producten van Ponte Giulio geschikt voor intensief gebruik. 

Bekijk het assortiment op Gevier.nl