Productnieuws

Flexibele oplossingen in de badkamer

Met de flexibele oplossingen van Ponte Giulio kunnen badkamers en toiletruimtes worden aangepast naar de wens van de individuele gebruiker.

Op eenvoudige wijze kunnen producten geplaatst en verwijderd worden zodat de badkamer omgeving naadloos aansluit op de wensen van de gebruiker. Deze oplossing is ideaal voor accommodaties waar de bewoner of gebruiker varieert zoals in privéwoningen, (zorg)hotels of zelfs verzorgingshuizen.

Opklapbare en verwijderbare toiletsteun

Een modern en praktisch element om naast het toilet te plaatsen zodat gebruikers steun vinden bij hun dagelijkse routine. Vooral in de toiletruimte van de badkamer is een opklapbare toiletsteun een praktisch en effectief hulpmiddel. Vooral in privéwoningen, hotels of zelfs verzorgingshuizen kan het echt een verschil maken om een verwijderbare toiletsteun te hebben. Wanneer men besluit de toiletsteunen niet toe te passen kan deze worden afgedekt met een stijlvolle afdekkap. Op deze wijze kan men met de producten van Ponte Giulio flexibiliteit aanbrengen in de badkamer.

Modulaire douchezitting

De douchezitting uit de collectie Ponte Giulio voldoet aan alle installatievereisten die gelden in de zorg. Er zijn twee verschillende installatie-opties beschikbaar. Eén door middel van een vaste plaat, en één waarmee de douchezitting kan worden verwijderd wanneer deze niet nodig is.

In een gastvrije omgeving ontstaat zo de mogelijkheid om een extra service aan te bieden, zoals een verwijderbare douchezitting voor die klanten die het nodig hebben. De douchezittingen kunnen door de modulaire mogelijkheden samengesteld worden en zo voldoen aan de specifieke behoefte van de gebruiker die ze geschikt maken voor zowel privé als professioneel gebruik.

Douchen hoort een plezierige en ontspannen handeling te zijn en heeft voor vele een toegevoegde waarde als men veilig kan zitten. Immers, het risico om te vallen terwijl je op een gladde ondergrond staat, zoals een douchebak, wordt door iedereen gelopen, ongeacht de leeftijd en behendigheid. Met de Ponte Giullio collectie van Linido onderscheidt men zich door zijn persoonlijke stijl en is voorzien van technische en stillistische kenmerken. Dit maakt het geschikt voor zowel privé als professioneel gebruik.