Productnieuws

Geberit Renova Plan

Geberit Renova Plan is de basic badkamerserie met een compleet meubelprogramma voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Het hoekige design van deze serie geeft elke badkamer een moderne uitstraling voor een aantrekkelijke prijs.

De verschillende badkamermeubels zijn perfect afgestemd op de keramische producten. Door de grote keuze biedt Renova Plan het maximale aan toepassingsmogelijkheden. De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs, voor wandkranen als ook kranen gemonteerd op de wastafel en met of zonder overloop. Ook is er een trendy Slim Rim wastafel met een slanke rand te verkrijgen. De onderkasten vallen ten opzichte van de wastafel iets terug, waardoor de onderkast een slankere en lichtere uitstraling krijgt.

De badkamermeubels kunnen individueel worden samengesteld en zijn voorzien van geïntegreerde grepen en een praktische indeling met legplanken of laden. De meubels zijn verkrijgbaar in wit hoogglans, lava mat, iepen generfd of eiken donker.

De Renova Plan wc’s en bidets zijn qua vormgeving afgestemd op de wastafels en hebben dezelfde, rechthoekige vormgeving met afgeronde hoeken. De wandclosets zijn verkrijgbaar in diep- of vlakspoeluitvoering en het closet is ook verkrijgbaar als spoelrandloos Rimfree® model. Met het optionele KeraTect® glazuur is het keramiek makkelijk te onderhouden en bijzonder duurzaam. Deze lange levensduur – ook bij intensief gebruik – is een groot voordeel voor bijvoorbeeld woningbouwcorporaties. De Renova Plan baden hebben een rechthoekig design en zijn in drie maten verkrijgbaar. De baden zijn gemaakt van acryl, waardoor deze eenvoudig schoon te maken zijn. De doucheoplossingen van de serie Geberit Renova kunnen worden gecombineerd met het volledige assortiment Renova Plan.

Bekijk hier het assortiment.