Productnieuws

Geesa Naxos: klassieke vormen voor de badkamer van nu

De oude Grieken wisten het wel: met vloeiende lijnen en een ronde vormentaal creëerden zij kunstwerken die nu nog ontzag afdwingen. Die vloeiende lijnen en die ronde vormentaal zijn ook de bepalende elementen van de nieuwe serie accessoires van Geesa. Eigenlijk wel logisch dus dat deze serie de naam Naxos kreeg, ook de naam van een Grieks eiland uit de Cycladen archipel.
 

Kenmerkend: cascade

Wie naar de Naxos-accessoires kijkt, ziet meteen de cascade van drie cirkelvormige schijven in de rozet. Het is een moderne knipoog naar het klassieke verleden. Dat is precies wat Naxos zo fraai maakt. De combinatie van glanzend chroom met gematteerd glaswerk laat zien hoe modern klassiek kan zijn. Met als kers op de taart een prettig luxe uitstraling. Misschien dat Naxos daarom zo fraai past in een artdeco badkamerstijl.
 

Compleet assortiment

Het Naxos assortiment is van de bekende hoogwaardige Geesa kwaliteit. Het omvat alles om de badkamer en/of toiletruimte van volledig gebruiksgemak te voorzien. We noemen onder andere een glashouder, zeephouder, zeepdispenser, badgreep, handdoekring, toiletrolhouder, reserverolhouder, wandhaak en handdoekhouders van 45 en 60 centimeter.
 

Blind bevestigen

Alle accessoires uit de serie Naxos worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Na montage blijven deze uit het zicht.