Productnieuws

HANSAELECTRA voor waterbesparing en betere hygiëne.

HANSA heeft een reeks kranen ontworpen die aan de eisen van uw klanten voldoen en tegelijkertijd tijd en water besparen. Een elektronische kraan is eenvoudig te installeren en kan elke manuele kraan vervangen.

Er wordt nog al te vaak gedacht dat er voor elektronische kranen netvoeding nodig is, maar bijna al onze kranen zijn ook in batterij-versie beschikbaar. Deze batterijen gaan lang mee en moeten maar om de 3 tot 5 jaar worden vervangen. Uw klanten kunnen dit gemakkelijk zelf doen. Bij deze HANSAELECTRA zit alle elektronica (incl. de batterijen) in de uitloop. 

De handenvrije kranen worden vooral gebruikt in openbare ruimten waar hygiëne uiteraard steeds belangrijker wordt. Het gebruik van een touchless kraan verhoogt de hygiëne met maar liefst 92%! Dat is slim. Deze kraan is bovendien dankzij het strakke design eenvoudig schoon te maken.

Maar ook in particuliere woningen winnen touchless kranen steeds aan populariteit. Hier is niet alleen het belang van hygiëne wat voorop staat maar ook het feit dat de kranen enorm waterbesparend zijn. Onze geavanceerde sensoren zorgen dat het water enkel begint te lopen wanneer een hand onder de kraan komt en reageren niet op waterdruppels of op reflecties. Er komt dus enkel water uit de kraan wanneer er effectief water wordt gevraagd, dit levert een voordeel op van 50% waterbesparing.

Deze HANSAELECTRA is verkrijgbaar in een uitloop van 175 mm en een uitloop van 225 mm. De montage kan snel en eenvoudig op een ½” muurplaat.

Bekijk hier het HANSAELECTRA assortiment op Gevier.nl