Productnieuws

HANSAMICRA, klaar voor de perfecte douchebeleving

Het HANSAMICRA douchesysteem is functioneel, stijlvol en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Het past perfect in elke badkamer en biedt een uitstekend comfort. Duurzaamheid en veiligheid staan - zoals steeds bij HANSA - centraal en dit douchesysteem is bovendien heel eenvoudig om te installeren.

Klein qua omvang, maar groot qua functionaliteit

De HANSAMICRA ziet er elegant en bescheiden uit, maar doet geen concessies op gebied van gebruiksgemak. De douchethermostaat past daarenboven in elk badkamerontwerp.

Het THERMOCOOL-kraanhuis met veiligheidsblokkering bij 38°C maken van de HANSAMICRA de perfecte, veilige oplossing, zeker voor gezinnen met kleine kinderen. De EcoFlow-begrenzer helpt bovendien om zonder extra moeite water en energie te besparen.

De hoofd- & handdouche

De grote, draaibare hoofddouche van 200 mm zorgt voor een heerlijk ontspannend effect van een regenbui. De handdouche heeft maar liefst 3 straalstanden: ontspannend, verkwikkend en EcoFlow.

Eenvoudige montage

Zijn er reeds boorgaten? Geen probleem. Dankzij de eenvoudig verstelbare, stabiele douchebevestigingen kunnen bestaande boorgaten hergebruikt worden.

Is er weinig ruimte door een hellend plafond? De douchestang kan eenvoudig ingekort worden naar de gewenste hoogte.

Ook in mat zwart!

De perfecte douche-ervaring kan je ook krijgen in een mat zwarte uitvoering. De keramische coating is gebaseerd op nanodeeltjes en combineert een perfect matte afwerking met een extreem hard, duurzaam en homogeen oppervlak.

Bekijk het assortiment