Redactioneel

Efficiëntie en tevreden klanten: Het succesverhaal van Vi-Soft


Geavanceerd badkamerontwerp Gévier biedt voordelen voor aannemer en installateur

Geen discussies meer achteraf, minimale kans op faalkosten, tijdsbesparingen en bovenal een tevreden klant. Dit zijn een aantal voordelen van het softwareprogramma Vi-Soft, waarmee alle showroomadviseurs van Gévier werken. "We kunnen veel tijd besparen voor de installateur en aannemer."

De adviseurs van de showrooms in Drachten en Bunnik van Gévier werken al meer dan 2 jaar met deze software. Badkameradviseur Wim van der Meulen is blij dat destijds deze keuze is gemaakt. "Dit werkt een stuk beter dan de vorige tekenprogramma’s die we hadden. Het is een enorme vooruitgang geweest en het ontwikkelt zich steeds verder. Je hebt echt een streepje voor bij de particulier als je ze vooraf al hun badkamer tot in de detail kunt laten zien. "

Voor Van der Meulen is het grootste voordeel dat de eindklant zijn badkamer kan bekijken zoals deze er daadwerkelijk uit komt te zien, tot aan de lichtinval van lampen en het raam aan toe. "Als we de maten weten van de ruimte, dan kunnen we met de klant een badkamer naar wens en budget samenstellen. Alle producten van onze leveranciers zijn beschikbaar in de database en worden bijgehouden. Dat geldt ook voor tegels van onze eigen leverancier, maar dat kan op wens ook van lokale tegelbedrijven als die ook werken met Vi-Soft."

Het artikel gaat verder onder de afbeelding.