Productnieuws

Hüppe Select+ Walk In, Black and White Edition

Zwart en wit staat voor industriële cultuur en sterke contrasten. Deze krachtige woonstijl is gearriveerd in de badkamer.

Met slechts enkele elementen integreert de Industrial Style zich perfect in je badkamer, bijvoorbeeld met de Select+ Walk In in de kleur Black Edition of in de nieuwe kleur White Edition. De nieuwe White Edition kleur is Mat wit, Ral 9003 en is strak, trendy, tijdloos en geeft een gevoel van ruimte.  

Het opvallende design van de Select+ Black of White Edition geeft de douchewand een krachtige uitstraling en geeft elke badkamer een urban loftkarakter.

Select+ Black of White Edition is een walk-in combinatie met accessoires die op elke hoogte aan het muurprofiel gemonteerd kunnen worden, zonder te boren. De verstelbare rails zorgt ervoor dat de accessoires, zoals een Drybox of Tablet bij de installatie of in een later stadium kunnen worden aangekocht. De klant is heel flexibel in het bepalen van de hoogte van de accessoires. Ook kan dit later naar wens worden aangepast.  

Netjes en georganiseerd

Met de showerboard is de douche netjes en georganiseerd. De showerboard is toepasbaar op alle vrijstaande walk-ins van 6 of 8 mm en op elke hoogte. Er is ook dubbel kanaalprofiel leverbaar en deze zorgt er bovendien voor dat de accessoires van Select+ zowel aan de binnen- als buitenzijde van de douche geplaatst kunnen worden. 

Stabiel zonder stang

De 10 mm Select+ walk-in is zelfs plaatsbaar zonder stabilisatiestang. Deze blijft door het gewicht van de douchewand stabiel op zijn plaats. Wel zo handig als er in de badkamer een raam of een grote hoofddouche is. Achteraf kan bij onzekerheid altijd nog een steun geplaatst worden. 

Select+ kit

Select+ kit zorgt ervoor dat alle zijwanden en vaste segmenten uit ons assortiment probleemloos kunnen worden voorzien van dit unieke systeem.

Bekijk het assortiment