Productnieuws

Hygiënisch en fris

Gebrek aan netheid, hygiëne en vandalisme leiden vaak tot chaos in openbare wc- en urinoirruimten. KWC pakt dit probleem aan, namelijk met robuuste en stabiele uitrustingsoplossingen.

Het RVS wandurinoir met afgeronde bassinvorm voldoet optimaal aan de hygiënevereisten op vlak van afwatering en onderhoudsvriendelijkheid bij intensief gebruik.

Vooral in grotere toiletgebouwen staan hygiëne, geur en waterverbruik centraal. De spuitkop, die eveneens van roestvrij staal is gemaakt, kan met verschillende spoelgarnituren uit het KWC Professional-assortiment uitgerust worden. In combinatie met onze elektronische F5E urinoirspoelkranen zorgt de geactiveerde hygiënische spoeling voor een steeds net en fris urinoir. Wordt een urinoir 24u niet gebruikt, dan wordt deze namelijk automatisch gespoeld. Zo hangen er nooit onaangename geurtjes in de publieke sanitaire ruimtes. Bovendien kunnen ook systeemfuncties zoals de zogenaamde “gelijktijdigheidsonderdrukking” van de spoelactiveringen worden gerealiseerd. De seriespoeling vereist een lager watervolume in het leidingsysteem, wat bijdraagt tot kostenbesparing bij het ontwerp van de leidingdimensionering.

Ons elektronisch F5E kraanwerk kan door middel van onze bidirectionele afstandsbediening uit- en ingelezen worden. Automatische opslag in de elektronica van de hygiënerelevante functies met datum, tijd en gebruiksfrequentie is een pluspunt.

Bekijk het assortiment