Productnieuws

Iedereen kan genieten van frisse lucht

Geberit DuoFresh module. Het stankvrije toilet.

Of je nu een bestaand toilet hebt of een nieuw toilet aan het installeren bent, iedereen kan vanaf nu genieten van frisse lucht op het toilet. Waar eerst de geurzuivering onderdeel was van het inbouwreservoir, is het nu een losse module die in de Sigma-inbouwreservoirs past. Bestaande toiletten kunnen middels deze losse module nu ook voorzien worden van geurzuivering. Goed nieuws voor mensen die ook frisse lucht in en rondom het toilet willen, maar geen verbouwing wensen.

Hoe werkt de DuoFresh module?

De Geberit DuoFresh module verwijdert onaangename geuren direct uit de toiletpot. Via de spoelbuis en het bodemventiel zuigt de DuoFresh module de vieze lucht aan. Deze wordt geneutraliseerd in het keramisch filter en vervolgens terug de toiletruimte ingeleid via de bedieningsplaat. Een naderingssensor regelt automatisch het in- en uitschakelen van deze geurzuivering. En dat niet alleen: ook een LED-oriëntatielampje achter de bedieningsplaat, die voor subtiele verlichting tijdens de nachtelijke gang naar het toilet zorgt, werkt op deze sensor. Via een app is dit individueel instelbaar. De Geberit DuoFresh module is te combineren met de Sigma bedieningsplaten voorzien van druktoetsen in de series Sigma01, -10, - 20, -21, -30 en -50. Daarnaast geeft de Geberit DuoFresh module heerlijk fris water bij elke spoeling; achter de bedieningsplaat is onzichtbaar een toiletstickhouder geïntegreerd, waarin een DuoFresh stick geplaatst kan worden voor een hygiënische en frisse spoeling.

Hoe bouw je de DuoFresh module in?

Een technische voorwaarde voor de inbouw bij een bestaand toilet is de aanwezigheid van een Geberit Sigma inbouwreservoir - Sigma 12 cm (vanaf bouwjaar 2008) of Sigma 8 cm (vanaf bouwjaar 2016). Het installeren verloopt heel eenvoudig volgens een uitgekiend concept. De enige vereiste is dat er een netspanningsaansluiting van 230 V beschikbaar is. Behalve de transformator zijn alle componenten te installeren via de bedieningsopening van het reservoir. De transformator wordt elders geplaatst – in een elektra-inbouwdoos of bijvoorbeeld achter het closet met een spatwaterdichte kabellasdoos. De Geberit DuoFresh module is te combineren met de Sigma bedieningsplaten voorzien van druktoetsen in de series Sigma01, -10, - 20, -21, -30 en -50.

Voor meer informatie ga naar:

www.hetstankvrijetoilet.nl